Wednesday, December 19, 2012

Aku dan Gamelan UTM


Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!


Sekarang ni dah 7th semester. Tinggal lagi 1 semester je kat UTM ni. Kejap je rasa 4 tahun kat sini. Dah nak habis pun. Huhuhu.. Pape pun, kat sini aku join gamelan! Best! Sometimes playing gamelan can release my stress..seriously! dari first year sampai sekarang. Siapa tak tau gamelan itu ape??? silalah tanya pada pakcik Google ye..hehehe..maybe, i sound like a classical person..but, who cares! hahaha..iollss suka music! 


Ni fullset gamelan..pergi mana-mana event, benda alah ni lah kami angkut ke sana ke mari.. huhuhu..berat ni..


Ni gamelan team player with Pakcik Armain dibelakang. This time kami di Universiti Malaysia Kelantan(UMK) played gamelan for UMK first convocation.


Kami lagi di Persada, Johor..Masa ni main gamelan untuk convocation INSTEDT. 


This time kat The Puteri Pacific..Baju sama kan??? Hahaha..


Spot me! hehehe..this time kat Pulai Springs..the latest event..18/12/12..


I love playing gamelan..Hope, akan ada pelapis untuk team gamelan UTM ni..Enjoy main gamelan ni tau. Tak susah pun nak belajar main gamelan ni..banyak pergi berjalan-jalan pun ye gak join gamelan ni.. hehehe..penah gak main gamelan untuk orang kawen..=) Jom ramai2 cuba-try-test main gamelan! 




Till then people!


Burbyez semua!


Wordless Wednesday #3



Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!







Burbyez semua!


Monday, December 17, 2012

Books


Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!



The books for me.. Yeay! Yeay! Thanx to my friends, Emalina for bought all this things at BigBadWolf. The huge book store! I wish I could go there too...=) Maybe next year! InshaaAllah.. So, I must finish reading  all these books! By the way, I hope that I could update my blog always..hehehe..





Till the people!



Burbyez..


Saturday, December 15, 2012

USS (Part II)


Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!



Rasa macam lama gila tak update. dahlah lambat update pasal USS ni. dah berkurun kot rasanya. Siap dah nak abis tahun ni, baru nak update.. adoyaii.. Dah final year ni makin busy lah ye..dah lah tak payah nak bebel-bebel macam mak nenek lagi, kita layann gambo jelah..=)


Before masuk, kita camwhoring kat sini dulu! hikhik..waktu ni pun USS belum bukak lagi..

Cik Emalina, Cik Izyan and Cik Liyana ye.. Belum puan lagi tau!

us again..ni pun tengah beratur nak masuk..hee..

menakutkan muka dia ni..dia nak cabut kepala ema..haha..

YESS! sesape yang minat Elmo, pergi kat sini teruss..mesti rambana mata babe..=)

Masa ni jalan lengang lagi oii..sebab ramai tak bangun tido lagi..so, diorang tak datang lah pagi2 ni..huhuhu..

With Izyan and sesame street bus! dulu time kecik2 suka tengok sesame street! =)

Ni kat Transformer area..sangat superb kat sini! wajib masuk! kat belakang tu adalah Bumblebee..

Kat USS ni banyak cafe, tapi kena pandai cari yang halal tau..kat map ada bagitau mane restoran yang halal dan tak halal. ni salah satunya! sedap sangat..tapi bila bayar tu tutup mata jelah.. hehehe..ni kat depan area the mummy..

Sini pun wajib pergi.. Best jugak.. orang yang gayat tinggi macam aku ni pun masuk je...haha..tapi, kat sini semua barang kena simpan dalam locker khas. kang tak simpan, tercampak pulak semua barang kang..huhu..

us again..=)

ni namanya portion fruit juice..packaging comell gila! Iolss like tau..boleh didapati di far far away okayy..alaa..tempat shrek tu..=)

Pussy in boots yang super comell! =)

Yang ni show waktu kat sana..kat USS ni, kena gak selalu alert dengan show-show time tau..show ni wajib pergi! SUPERRRBBB! Kalau korang tak bernasib baik memang boleh kuyup ar kat sini.hahaha..

Ni kat Far-far away..kat sini pun banyak show..ada show shrek 4D tau..wajib pergi.. best  gilerr! =)

Far Far Away Castle

Yang  ni pulak waktu ada shoe madagascar..super duper comell kot haiwan ni..lagi2 si Gloria tu..=)

Us with the penguin..=)

Sesame Street show time..

Ni kat Walk of Fame..with Betty Boop..Sexy sikit..hehe..


Ni lah makanan kat sana..sedap sangat..tapi, bayar perlulah pejam mata ye..takpun,  waktu nak bayar tu, jangan lah sesekali korang rajin sangat nak convert2 ngan duit kita..kang nyesall..Hahaha..

With ala-ala Marilyn Monroe..Weee..

Kungfu Panda! haiyakkk!

Ni namanya tea time..hehe..nyumms2! 

Princess for this blog! =)

Had fun together with them..=)

Benda alah ni lah, sumpah aku tak kan naik! Memang tak lah kan..sapa2, yang ketahan mental and fizikal tinggi, silakan..huhu..nak tercabut nyawo den kalau naik bondo alah ni..

with hersheys maskot yang main kejar2 ngan aku..

kalau lah ada botol coklat sebesar ni, 10 tahun pun tak abes...



After bershopping sakan.. Shopping lah sangat...huhu..

Before nak balik JB..snap lagi sekali..hehehe..


and 

last

from me....
at walk of fame...=) Love you gurlz..


Sekian...



Burbyez semua.