Thursday, January 26, 2012

Shopping Time!

Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!


Yeay! Entry khas ney.. Huhu.. Last week, seperti biasa after roger-roger my friends..Dah lama rasa tak shopping kan.. Save duit untuk shopping.. Hehe.. Habis exam, baru shopping. Kan best, release stress bila shoppping.. Huhuhu.. So, pagi-pagi kteorang dah gerak pergi KL.. Naik train je pun.. Jom layan gambar..


 Dalam train.. I heart them Izyan and Emma..

 Mokcik ngah pilih barang.. Hehehe..

 Me with Izyan.. Lunch at subway! Love it!

 This time katRomp, ngah tuggu Izyan fitting baju kteorang pun camwhore dulu with my 
miss c..

 Emma with her new sandals.. hehe..

 Before dinner, withdraw duit dulu.. Huhu..


 Penat berjalan.. Shopping pun kat sungai wang and Times Square je.. Pergi Lowyat skali.. Last, kteorang dinner kat Oldtown je..


 Izyan! Fon ko interframe dalam blog aku! hehe.. 

 Our drinks! =)

 My menu, nasi lemak with sambal sotong! Fav!

Ema punye : Asam laksa! Superb!

 Izyan punye: Tomyam. Pedas! tapi sedap!

Toast! Oldtown punye toast terbaik!


Paling best waktu kteorang nak balik seremban, stuck! sebab hujan lebat gila! kuyup kot kteorang.. Tapi, that moment lari dalam hujan sama-sama best! Aku sayang korang! Kelaka pun ada.. Risau kot tudung tercabut. Haha.. Best lah shopping.. rasa nak shopping lagi ngan korang.. Takpe2, kita shopping kat JB plak nanti.. Ngah update blog ni, my cat teman.. hehe.. duk sebelah je tengok aku duk taip-taip ney.. Pesanan aku, shopping, shopping jugak tapi kena beringat bukan main rembat je tanpa kira kualiti and harga!


Burbyez semua!



3 comments:

emma emon said...

ouh..love thisss so muchh..<3<3 rasa white coffee hazelnut still terbyang2..hehehe..

HoNeYMaNjE (◡‿◡✿) said...

Tau takpe.. aku craving old town je.. huhu..=)

echa takashimaya said...

nak rotiii tuuu :)