Thursday, January 26, 2012

Shopping Time!

Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!


Yeay! Entry khas ney.. Huhu.. Last week, seperti biasa after roger-roger my friends..Dah lama rasa tak shopping kan.. Save duit untuk shopping.. Hehe.. Habis exam, baru shopping. Kan best, release stress bila shoppping.. Huhuhu.. So, pagi-pagi kteorang dah gerak pergi KL.. Naik train je pun.. Jom layan gambar..


 Dalam train.. I heart them Izyan and Emma..

 Mokcik ngah pilih barang.. Hehehe..

 Me with Izyan.. Lunch at subway! Love it!

 This time katRomp, ngah tuggu Izyan fitting baju kteorang pun camwhore dulu with my 
miss c..

 Emma with her new sandals.. hehe..

 Before dinner, withdraw duit dulu.. Huhu..


 Penat berjalan.. Shopping pun kat sungai wang and Times Square je.. Pergi Lowyat skali.. Last, kteorang dinner kat Oldtown je..


 Izyan! Fon ko interframe dalam blog aku! hehe.. 

 Our drinks! =)

 My menu, nasi lemak with sambal sotong! Fav!

Ema punye : Asam laksa! Superb!

 Izyan punye: Tomyam. Pedas! tapi sedap!

Toast! Oldtown punye toast terbaik!


Paling best waktu kteorang nak balik seremban, stuck! sebab hujan lebat gila! kuyup kot kteorang.. Tapi, that moment lari dalam hujan sama-sama best! Aku sayang korang! Kelaka pun ada.. Risau kot tudung tercabut. Haha.. Best lah shopping.. rasa nak shopping lagi ngan korang.. Takpe2, kita shopping kat JB plak nanti.. Ngah update blog ni, my cat teman.. hehe.. duk sebelah je tengok aku duk taip-taip ney.. Pesanan aku, shopping, shopping jugak tapi kena beringat bukan main rembat je tanpa kira kualiti and harga!


Burbyez semua!



Wednesday, January 25, 2012

First entry =)


Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!


      First entry for year 2012.. Haha.. Orang lain dah beribu lemon ada entry 2012 kau baru nak menghapdate. Currently, at my lovely hometown, Seremban.. Cuti pun 1 month je. Tak cukup.. tak cukup! I want more! We want more! Hahaha.. Balik rumah je rasa happy sangat-sangat.. Sebab I got two new things from my parents.. Thanx to mak for that camera.. and to ayah thanx for that car.. hehe.. Can't wait tunggu my car keluar.. =)

Kat rumah sekarang ada kucing baru.. Even, bukan parsi.. Tapi, still comell.. Name die bulat sebab pewot die buncit sangat.. So, kami sekeluarga panggil die BULAT.. Hehe.. Ni lah si Bulat...


Muka pun kesian je kan.. =)

Comel kan.. Nanti next entry about me and my friends went to KL for shopping! hehe.. Just nak cakap syukur Alhamdullillah, for the result.. hehe.. This result for my parents.. So, bila dapat result bagus barulah mak and ayah bagi present kan? hehe.. Tak sabar nak tunggu miss M keluar.. hehe..


Burbyez semua!