Saturday, August 20, 2011

MY CONTEST : MY PET


Assalamualaikum w.b.t


Hari ni aku join satu contest. Contest my pet. Bukan selalu ada contest about haiwan kesayangan kita kan. Contest ni dari fyna.


Syarat-syarat :
1) Follow blog fyna
2) Buat satu entry yang bertajuk 'MY CONTEST : MY PET'
3) Letak banner di atas dan linkkan ke banner tersebut
4) Tag seorang sahaja

So, ni lah haiwan kesayangan satu family aku. Bela die ni dari kecil lagi. Kadang-kadang aku panggil die ni si gemok je. Sebab gemok sangat. Geramm! Lagi satu aku ni memang penggemar setia kucing lah senang cakap. Hehe..



Sayanggggggggg sangat-sangat ngan die ni. Ok lah that's all about my pet. Hope fyna suka! Hehe..

Anassuhada kamu di tag! =)


Burbyez semua!


1 comment: