Saturday, August 27, 2011

Kampung + kucing


Assalamualaikum w.b.t


     Yeay! Sekarang ney ngah siap-siap. Dah nak balik kampung. Kampung kat Melaka je pun. Kucing-kucing gua pun angkut bawa balik kampung sekali. Barang-barang pun dah siap packing. Barang aku je dah 1 luggage. hehe.. Nak bagitau before this kalau aku balik kampung just bawa sekor kucing demok ney. Tapi, tahun ni aku bawak kucing yang lain pulak. I got a new kitten. Hehe.. Red boy namanya aka Dak Red.


Dak Red ney jumpa dalam enjin kereta ayah. Kesian dia. Tak tahulah macamne boley masuk dalam engine kereta. Nasib baik tak mati. Sekarang ni semua dalam family aku sayang dia ni except my 2nd sis. sebab dia tak suka kucing. 


Nilah dark Red


Ni pulak si demok!~


Dahlah nak balik kampung. Anyway nak ucap,


"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN"



Balik kampung hati-hati ye semua. Jangan nakal-nakal!


Burbyez semua!


2 comments:

Miss A said...

wowoiiieee!comelnye tucin!

>...<

HoNeYMaNjE (◡‿◡✿) said...

Makaseh Miss A =)