Wednesday, December 19, 2012

Aku dan Gamelan UTM


Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!


Sekarang ni dah 7th semester. Tinggal lagi 1 semester je kat UTM ni. Kejap je rasa 4 tahun kat sini. Dah nak habis pun. Huhuhu.. Pape pun, kat sini aku join gamelan! Best! Sometimes playing gamelan can release my stress..seriously! dari first year sampai sekarang. Siapa tak tau gamelan itu ape??? silalah tanya pada pakcik Google ye..hehehe..maybe, i sound like a classical person..but, who cares! hahaha..iollss suka music! 


Ni fullset gamelan..pergi mana-mana event, benda alah ni lah kami angkut ke sana ke mari.. huhuhu..berat ni..


Ni gamelan team player with Pakcik Armain dibelakang. This time kami di Universiti Malaysia Kelantan(UMK) played gamelan for UMK first convocation.


Kami lagi di Persada, Johor..Masa ni main gamelan untuk convocation INSTEDT. 


This time kat The Puteri Pacific..Baju sama kan??? Hahaha..


Spot me! hehehe..this time kat Pulai Springs..the latest event..18/12/12..


I love playing gamelan..Hope, akan ada pelapis untuk team gamelan UTM ni..Enjoy main gamelan ni tau. Tak susah pun nak belajar main gamelan ni..banyak pergi berjalan-jalan pun ye gak join gamelan ni.. hehehe..penah gak main gamelan untuk orang kawen..=) Jom ramai2 cuba-try-test main gamelan! 




Till then people!


Burbyez semua!


Wordless Wednesday #3



Assalamualaikum w.b.t


Hye semua!







Burbyez semua!